Početna » ZA DVA ALBUMA UZEO 2 MILIONA, A KRIO KO PEVA PESME: Otkriveno koja poznata pevačica je radila sa Dr Igijem – nije Ivana!

ZA DVA ALBUMA UZEO 2 MILIONA, A KRIO KO PEVA PESME: Otkriveno koja poznata pevačica je radila sa Dr Igijem – nije Ivana!

by admin

Dr Igi je na vrhuncu slave s hitom “Oči boje duge” dnevno zarađivao po hiljadu maraka. Tada je hit otpevala Ivana Peters iz grupe Negativ, a sada je otkriveno ime još jedne pevačice koja je “pozajmljivala glas”

 Dr Igi - ko je pevao pesme
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Jedan od pevača čija je muzika obeležila devedesete je Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Igi. Denser je tada zarađivao sumanute svote novca, pa je jednom prilikom otkrio da li je istinit trač da je na albumu zaradio 100.000 maraka.

Na prva dva albuma uzeo sam 2.000.000 maraka, kakvih sto soma?! I da sam imao malo više pameti, uzeo bih još barem toliko! A da je imao ko da mi kaže: ‘Prikoči, čoveče’, danas bih imao barem dvadesetak gajbi pod kirijom u Beogradu, ali… Sve je to došlo kako je i otišlo, trošio sam sumanuto brzo i sumanuto mnogo! Mlad, željan mnogo čega… samo je nebo bilo granica. Moji su oduvek bili jako skromni ljudi i nisu mi se mešali ni u šta, tutnjao sam za tri života: jahta od osam metara koja je trošila 70 litara benzina na sat, hiljadu maraka dnevno…“, pričao je Igi.

Pevač je tada otkrip da je najbolji period za grupu bio onaj kada je glas u pesmama pozajmljivala Ivana Peters. To je bio njihov prvi album iz 1995. godine na kojem je i njihov najveći hit “Oči boje duge”. Već na sledećem albumu glavne vokale nije pevala Ivana, što je, prema mišljenju osnivača grupe, uticalo na pad njihove popularnosti.

Pocetkom 2000. uspeo je da se vrati na scenu. a zasluga za to verovatno pripada i pevačici Tijani Bogićević koja je na albumu “Kao pre” otpevala hit “Gde da kreneš sada”. Taj CD objavila je Grand produkcija. Zanimljivo je da ni frontmen grupe Igor Todorović, a ni Tijana nikada nisu pričali o tome. Pretpostavlja se da je razlog za to taj sto je Bogićevićeva samo pozajmljivala glas, dok se za omot albuma slikala druga devojka, koja se pojavljivala i u spotovima.

Tijana se nakon napuštanja grupe i odlaska iz Srbije nastanila u Americi gde je nastupala u restoranima, a tamo se i udala. U Srbiji je stekla popularnost kada nas je 2017. pesmom “Tvoja” predstvaljala na Evroviziji, a nakon toga objavila je album “Čudo” na kojem je najveći hit bila pesma “Hajde onda ništa”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar