Početna » ZBOG GREŠKE ITALIJANSKIH LEKARA KRISTINA OPERISANA NA BANJICI? Novi detalji povrede voditeljke Slagalice!

ZBOG GREŠKE ITALIJANSKIH LEKARA KRISTINA OPERISANA NA BANJICI? Novi detalji povrede voditeljke Slagalice!

by admin

Voditeljka popularnog kviza “Slagalica”, Kristina Radenković doživela je povredu tokom skijanja zbog čega je hitno operisana u bolnici za ortopediju Banjica.

 Kristina Radenković operisana na Banjici zbog greške italijanskih lekara
Izvor: YouTube/K1 televizija

Kristina Radenković zadobila je povrede tokom skijanja, a kako prenosi “Kurir”  operisana je u utorak predveče na Institutu za ortopediju Banjica zbog navodnog nemara lekara u Italiji. Navodi se da je voditeljka s porodicom, suprugom i decom, bila na zimovanju u Italiji pre dve nedelje, gde je pala na skijanju i polomila ruke.

U Italiji su joj stavili gips na ruke, ali, kako ističe izvor za pomenuti portal, nije bilo dobro pa je došla na ortopetsku kliniku Banjica, gde su lekari odlučili da je operišu. Reč je o lakšoj intervenciji, voditeljka se oseća dobro i uskoro bi trebalo da bude puštena kući.

Kako je MONDO pisao, Kristina nije povredila obe, već jednu ruku tokom nesreće na skijanju.

“Primljena je na Banjicu 24, januara rano ujutru, dovezla ju je Hitna pomoć, nakon čega je odmah operisana. Radi se o prelomu jedne ruke”, rekao je izvor za MONDO i dodao da se voditeljka oseća dobro i da će najverovatnije u toku dana biti puštena na kućno lečenje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar