Početna » ZBOG RIJALITIJA IMAMO NASILJE U ŠKOLAMA: Karleuša pobesnela – “Bizarni likovi i polusvet sa margine društva, dosta je!”

ZBOG RIJALITIJA IMAMO NASILJE U ŠKOLAMA: Karleuša pobesnela – “Bizarni likovi i polusvet sa margine društva, dosta je!”

by admin

Jelena Karleuša u podugačkom postu otkrila šta misli o rijalitijima i pisanju medija

 Jelena Karleuša o rijalitiju Zadruga
Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je u podugačkom postu rekla da bi mediji trebalo da prestanu da izveštavaju o učesnicima, ili ako to već čine, “da kriminalce nazivaju kriminalcima, prostitutke prostitutkama”. “Mislim da je vreme da mediji prestanu da bombarduju mozgove naroda bizarnim likovima i polusveta iz rijalitija. Dosta je, stvarno dosta. Serviranje deci tih likova svakodnevno postaje nešto što deca usvajaju kao normalno, a nije“, napisala je Jelena Karleuša i nastavila:

“Deca misle da su ti likovi po nečemu poznati, po nekoj profesiji, po nekom profesionalnom uspehu… pa se zato piše o njima. Nekada su poznati i uspešni ulazili u rijalitije, ali danas ne da nisu sve to, nego predstavljaju talog i mulj nesrećnog, posrnulog društva koje se servira kao uspeh i nova normalnost“.

Karleuša potom nastavlja da rijaliti treba da postoji, “kao eksperiment”, da svako može da prebaci kanal, ali da bi svima koji u medijima mogu da čitaju o njima, treba objasniti “da su oni ljudi sa margine društva”.

Izvor: Instagram / karleusastar

Kriminalci moraju da se nazivaju kriminalcima, prostitutke prostitutkama, ubice ubicama, psihički oboleli čak ne smeju da budu na televiziji, a jesu. Nasilje koje se tek servira je posebna priča. Ponižavanje tih nesrećnih, mladih žena sa margina je tek posebna priča… Seksualno zlostavljanje i emitovanje toga je posebna priča. Posle se pitamo odakle ovoliko nasilje u školama.  Deca gledaju, upijaju i usvajaju“, napisala je Karleuša i dodala da “Iako nije pogledala ni minut Zadruge”, ne može da izbegne “naslove o njihovim bizarnim nadimcima i još bizarnijim postupcima”.

Jelena Karleuša 2009. godine ušla je u VIP izdanje rijalitija “Veliki Brat”, doduše samo kao gost, tamo je provela 24 časai posvađala se s Mikijem iz Kupinova. Pogledajte:

Svađa Jelene Karleuše i Mikija
Izvor: YouTube/velikibratvip

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar