Početna » SAHRANJEN MASIMO SAVIĆ: Zauvek zbogom legendarnom pevaču! Ćerka nosila detalj koji je imao na POSLEDNJEM koncertu

SAHRANJEN MASIMO SAVIĆ: Zauvek zbogom legendarnom pevaču! Ćerka nosila detalj koji je imao na POSLEDNJEM koncertu

by admin

Masimo Savić ispraćen je danas, 3. januara, u Zadru i ispunjena mu je poslednja želja, a na sahrani je bilo oko 300 ljudi.

 Sahranjen Masimo Savić
Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Danas u 11 časova na Gradskom groblju u Zadru je bio poslednji ispraćaj cenjenog umetnika i muzičara Masima Savića, od kojeg se zauvek oprostilo oko tri stotine ljudi među kojima njegova porodica, kolege muzičari i obožavaoci. Među prvima su na groblje došle kolege Guliano, Džiboni i porodica Huljić.

Legendarnog Masima Savića, koji je preminuo u 61. godini od raka pluća, ispratile su na večni počinak slomljena supruga Eni i kćerka Mirna, koja je na sahranu došla s dečkom Igorom Pavlovićem za kojeg je trebalo da se uda na Staru godinu i s kojim je u vezi duže od šest godina. Mirna je nosila naočare koje je njen tata nosio na poslednjem koncertu u Areni Zagreb, koji je održao 5. novembra i za koji je govorio da mu je “koncert života” već znajući da boluje od opake bolesti. Na žalost, kako se ispostavilo, bio je oproštajni.

Mirna je pre nekoliko dana objavila emotivnu fotografiju sa ocem i dečkom i napisala: “Danas je nas troje trebalo da se sastanemo ovako zagrljeni, ali pred matičarem. Tata je planirao da nas iznenadi pesmom. Provešću ostatak života pokušavajući da oprostim svemiru za ovu bol“.

Na poslednjem ispraćaju Masima Savića svirao se Mocartov “Rekvijem”, a muzičareva poslednja želja da bude kremiran je ispunjena.

Komemoracija Masimu Saviću održana je 30. decembra u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, kada je bila otvorena Knjiga žalosti.

(MONDO/24sata.hr)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar