Početna » OTAC DRAGANE I SLOBODE MIĆALOVIĆ BIO JE NAŠ SLAVNI GLUMAC! Briljirao u “Srećnim ljudima”, a ćerke ODGOVARAO OD GLUME!

OTAC DRAGANE I SLOBODE MIĆALOVIĆ BIO JE NAŠ SLAVNI GLUMAC! Briljirao u “Srećnim ljudima”, a ćerke ODGOVARAO OD GLUME!

by admin

Otac Slobode i Dragane Mićalović je takođe bio deo glumačkog sveta, a gledali ste ga u kultnim domaćim serijama.

 Dragana i Sloboda Mićalović otac glumac Dragan Mićalović
Izvor: Antonio Ahel/ATAImages/K1 televizija

Talenat za glumu nasledile su od oca Dragana Mićalovića koji je bio naš proslavljeni pozorišni, televizijski i filmski glumac, a iza sebe je ostavio veliki broj uloga za koje je bio i nagrađivan. Međutim, mnogi ga pamte po kultnoj seriji “Srećni ljudi” gde je tumačio lik čuvenog Kuce, partnera Cane Fontane.

Dragan je iznenada preminuo 2017. godine u 68. godini. Iza sebe je ostavio tri ćerke – Mirjanu, Slobodu i Draganu. Inače, Dragan i njegova ćerka Dragana imali su zajednički angažman u popularnoj domaćoj seriji „Sinđelići”, u kojoj igrali oca i ćerku. Jednom prilikom priznao je da nije bio za to da ćerke pođu njegovim stopama:

“Kada mi se danas jadaju zbog problema sa kojima se susreću, onda pomislim da sam bio u pravu što sam ih odgovarao, ali kada vidim koliko su vredne i uspešne, pomislim da nema nijedne lake profesije i da su dobro odabrale. Gluma traži psihofizički jakog čoveka i drago mi je što i u Slobodi i u Dragani vidim tu želju i volju da konstantno rade i napreduju”, rekao je Mićalović svojevremeno u intervjuu za Hello.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar