Početna » PORODICA ROKVIĆ SLAVI – PEVAČ DOBIO ĆERKU! Baka podelila lepe vesti, a tata sav ISCEPAN! Ime je tek pravo IZNENAĐENJE

PORODICA ROKVIĆ SLAVI – PEVAČ DOBIO ĆERKU! Baka podelila lepe vesti, a tata sav ISCEPAN! Ime je tek pravo IZNENAĐENJE

by admin

Sin Marinka Rokvića, Marko i njegova izabranica Sara dobili su ćerkicu.

 Marko Rokvić dobio ćerku
Izvor: Instagram/oster_little_momster

Sredinom leta porodica Rokvić je obradovala javnost kada je saopštila da će uskoro postati brojnija za još jednog člana, a danas je došao taj dan! Sin pokojnog Marinka Rokvića, Marko postao je otac drugi put. Njegova supruga, Sara Oster, na svet je donela devojčicu koja će nositi ime Draga.

Prelepe vesti podelila je ponosna baka Slavica Rokvić na svom Instagram profilu, koja je otkrila i kako će se dete zvati.

Dobro nam došla Draga, radosti bakina. Naš tim je dobio veliko pojačanje“, napisala je Slavica, a onda je objavila i Markovu fotografiju na kojoj se vidi da su ponosnom tati pocepali majicu. Inače, Draga je srpsko žensko ime koje je nastalo od prideva drag, u prenesenom značenju da bude srcu drag.

Marko i Sara su već ponosni roditelji jedng dečaka kog su dobili u novembru 2015. godine. Markov rođeni brat, Nikola Rokvić takođe očekuje još jedno dete. Samo nekoliko dana nakon što je Marko saopštio da će ponovo postati tata, Nikola i njegova supruga Bojana Barović otkrili su da čekaju treće dete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar