Početna » BILO MI JE JAKO NEPRIJATNO! Aleksandra Mladenović snimala VRUĆE scene sa Vukom Kostićem, a samo JEDNO joj bilo u glavi!

BILO MI JE JAKO NEPRIJATNO! Aleksandra Mladenović snimala VRUĆE scene sa Vukom Kostićem, a samo JEDNO joj bilo u glavi!

by admin

Aleksandra Mladenović izbacila je novu pesmu pod nazivom “Ničija”, a u spotu je glumio Vuk Kostić.

 Aleksandra Mladenović pesma Ničija Vuk Kostić u spotu
Izvor: YouTube/Grand Magazin Tv Grand/YouTube/Aleksandra Mladenovic OfficiaL

Pevačica je vrlo posvećena svojim poslovnim projektima, a pre nekoliko dana izbacila je novu pesmu pod nazivom “Ničija”. Numera je rađena za potrebe serije “Ubice mog oca”. a u spotu se pojavljuje i glavni junak, glumac Vuk Kostić. Pevačica je u jednoj emisija upravo za njega rekla da je najbolji frajer na sceni, te priznala da joj je tokom snimanja samo to bilo u glavi.

Ne krije da joj je zbog toga bilo neprijatno, ali i da je uživala u snimanju i saradnji sa profesionalcem. “Bilo mi je pre svega neprijatno, zato što sam pre dve godine izjavila da je on mnogo dobar frajer… Zbog toga mi je bilo malo neprijatno, da dođem i mislim, znajući da sam to izjavila i da ću snimati takve scene sa njim. Bilo mi je neprijatno, a i nikada nisam imala nekog posebnog iskustva da snimam takve spotove, uglavnom je to bilo nešto ležernije”, rekla je pevačica u emisiji “Ekskluzivno”.

Pogledajte spot:

Aleksandra Mladenović Ničija
Izvor: YouTube/Aleksandra Mladenovic Official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar